Přeskočit na hlavní obsah

BLOG HOP Papero amo























Ahoj!

To, že jste se octli tady, nejspíš znamená, že s Papero amo slavíte mezinárodní den scrapbookingu a přicházíte od Leušky. Vítejte, doufám, že se Vám u mne bude líbit. Pokud jste náhodní návštěvníci, vítejte také a přidejte se k nám! Začít můžete zde, nebo lépe na blogu Papero amo, kde najdete všechny akce a soutěže.

Protože jak oslavit náš den lépe než celodenní megaakcičkou, soutěžením a pořádnou dávkou tvůrčí inspirace? Po hopkání po blozích mých kolegyněk už jistě máte představu o tom, co Vám tady dnes budu ukazovat.

Začnu tedy svou stránkou do Design Team Battle. Ještě než ji odtajním, nemůžu nepodotknout, že jsem se Battle hrozně bála - vzhledem k mému stylu tvoření, kdy mi LO leží na stole hodiny až dny, než jsem spokojená a začnu lepit ... ;) Holky v Teamu předem glosovaly své strategie a já byla hotová z toho, co jako za tu jednu hodinu vytvořím - poskládám z papíru čepici? Přiznávám, že v předvečer Akce jsem sedla k počítači a hledala nějaké fotky, které by byly co nejuniverzálnější. Připravila jsem si koláž a předem natiskla nápis, protože vybírání a lepení abecedy bych rozhodně nestihla ... a pak se modlila, aby se daly podmínky s přípravou skloubit.

Když dorazily, byly to tyto:
1. muž (nebo chlapec) na fotce - NEMĚLA jsem ho v koláži ... rychle ustřihnout půlku fotek a natisknout jednu, kde je manžel - tiskla jsem asi 3x, než jsem trefila velikost a málem mně trefilo z časové ztráty
2. nápis z některého z posledních PA kitů - všechny barevně využitelné byly použity! Ale pak jsem narazila na bublinku s nápisem CVAK!  z dubnového PAGE ...
3. alespoň 1 hvězda - NEBYLA PO RUCE, ale pak jedna náhodně vypadla z nepořádku v krabici pokladů a bylo vyřešeno. (Hádejte, kdo tu hvězdu do podmínky dal ;) )

Popisem postupu Vás nudit nebudu, stránka moc zdobená není - nebyl čas, protože jsem 15 min pracovala na podkladových skvrnách - ale nakonec jsem překvapivě spokojena.



Byl to adrenalin, no nakonec jsem si užila to "nepřemýšlení" u tvoření. Přesto, další LO bude nejspíš promyšlený víc (nebo spíše déle)! :)

Když už jsem u toho přemýšlení - který PA produkt je můj nejoblíbenější? Všechny! Nejvíc jsem poslední dobou tvořila z dubnového PAGE kitu, je totiž barevně dokonalý. Uděláte z něj jakoukoliv barevnu kombinaci. O zvířátcích a super abecedě ani nemluvím. Vy už sice budete mít doma brzy kit nový, ale určitě nebude vadit, když se ještě podíváte na další možnost využití staršího. Zatím poslední, co jsem si z něj nastříhala, nalepila a ušila, je tato kapsová stránka (v albu je naproti již publikované stránce s králem):


Hodně jsem začala využívat samolepky podlepené čtvrtkou vysoké gramáže - moc se mi líbí 3. dimenze, kterou tak dostanou. Šila jsem nití na ruční quiltování. Je trošku pevnější a lépe se "kroutí".


Papíry, výseky, samolepky i abecedu z kitu lze stále ještě najít na eshopu. Z tohoto kitu ještě rozhodně doplním!

A teď prý mám na sebe něco prásknout. Něco, co ještě nevíte ... co takhle:
  • na gymplu jsem si nahrála písničku Father Figure od George Michaela na kazetu 9x za sebou, abych nemusela walkman pořád přetáčet zpátky ... (pojem "walkman" najdete ve starších výkladových slovnících)
  • v 17 letech jsem chtěla pořádat celostátní sbírku na záchranu Oravského hradu, který byl v havarijním stavu ... ale  možná proto, že nebyl Facebook, nebo tak - z toho sešlo (nicméně hrad pořád stojí a je jeden z nejhezčích na světě, ... no, nebo na Slovensku ;) )
  • dosud si občas vyčítám, že jsem nešla studovat informatiku, jak si můj táta představoval - byla bych určitě mnohem dál v hybridním scrapu!
  • miluji SUDOKU a hořkou (i horkou) čokoládu, speciálně tu naší, hradeckou, od Jordi´s 
  • a také makronky Malý Princ
Myslím, že nyní už mne znáte dokonale. Díky, že jste se zastavili. Ještě než přeskočíte na blog Alči, zkuste v komentáři odhadnout (zjistit, spočítat :O ) odpověď na mou otázku, ať zvýšíte svou šanci na výhru poukázky na nákup v e-shopu Papero amo (hodnota je 300 Kč, dohromady 3000 Kč - jupí!). Vyhlašovat se bude v pondělí, tak držím palce!

Protože se mi vloni moc líbila otázka na souhrnný věk členek DT, letos se ptám: "Kolik nám je dohromady scrap-let?" (t.j. kolik let dohromady scrapují všechny členky DT, včetně šéfek, Peťky, Saturnina a Božina?) Lehké, že?

K Alče pak můžete tady.

Mějte krásný


Jana

Komentáře

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. To je teda otázečka! :)))) Tak třebaaa...168 let:)

    OdpovědětVymazat
  3. Ja si tipnem 38. Andrea Trokanová

    OdpovědětVymazat
  4. :-D dobrá tipovačka....no naozaj nemám tušenie....135?

    OdpovědětVymazat
  5. Nemám vůbec šajnu...tak 117 let.

    OdpovědětVymazat
  6. Janička tvoje obavy boli opäť zbytočné, stránku si dala na jednotku a podľa mňa jej nič nechýba. A tie tvoje PL stránky aaach vždy tak krásne zladené :-) no a k tvojej záludnej otázke neostáva nič iné len tipovať že by to bolo 108 rokov :-) to som zvedavá na to číslo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivka, ďakujem pekne :) Bol to adrenalín, ale som rada, že som to nevzdala ;)

      Vymazat
  7. Jani, moc krásná romantická stránka! Ta modro-fialovo-růžová... :-) A tipuji 70 let.

    OdpovědětVymazat
  8. to bude zajímavé...tipuji 84..:)

    OdpovědětVymazat
  9. Odpovědi
    1. Aha, zase jsem si nepozorně přečetla otázku :D :D :D

      Vymazat
    2. To neva, Maruško, pobavila jsi mně ;)

      Vymazat
  10. Já tipuju 67 :-) Sonča V.

    OdpovědětVymazat
  11. Takovéhle rychlostránky bych chtěla umět :) Můj tip - 101 :)

    OdpovědětVymazat
  12. Jani, nejprve, ta stranka je moc krasna, asi se budu opakovat, ale tvoje stranky jsou proste aaaach...
    No teda, to fakt vubec nevim, tak asi strelim cislo od boku 142 let.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mirko, moc děkuji, potěšila jsi mne hrozně moc :)

      Vymazat
  13. Jani stránka je naprosto úžasná no a kolik let scrapujete, juuu tak tipnu třeva 74:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aničko, moc děkuji, jsem ráda, že jsem to přežila a ještě se líbí :)

      Vymazat
  14. Jani, krásné využití PAGE KITu na PL LO. Jsem ráda, že můžeme i Tvoje stránky pravidelně okukovat na PA blogu.
    Tak to teda je střelba od boku: 68 let??

    OdpovědětVymazat
  15. Jani tvá stránka je opět úžasná. Líbí se mi ta jemnost.
    S walkmenem si mě pobavila. Já zase nehrávala všechno z rádia - tenkrát frčel Leoš Mareš jako moderátor - myslím, že to bylo rádio Atack (nebo nějak tak :-)) Ještě teď bych nějakou kazetu vyštrachala. :-)
    Co se týká otázky, tak tipuji celkem 52 let (Verča Sembolová)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc díky, Verčo! S tím walkmanem to bylo nezapomenutelné ... nebavilo mě přetáčet kazety na tužce a baterky se přetáčením děsně vybíjely ... :D

      Vymazat
  16. Teda Jani, obdivuji, že jsi to dala :-D Tohle by byla moje smrt, já někdy dělám layout i týden a nejkratší čas byly snad dva dny, takže tohle bych fakt nedala. A ještě takhle parádně :-) Teda zapeklitá otázka. Zkusím 73 let.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, Peti, abych pravdu řekla, taky jsem si myslela, že to nepřežiju ... taky na té stránce nic moc není ... a za tohle miluji vodovky! :) Moc děkuji a těším se, až zas něco ukážeš ;)

      Vymazat
  17. Podkladové skvrny na Tvé stránce jsou boží, také se do sebe krásně vpily.Otázka je docela těžká.Odhaduji 75 let 😊🌷

    OdpovědětVymazat
  18. Holky vy budete scrapovat určitě přes stovku! Kolem 105!

    OdpovědětVymazat
  19. Odpovědi
    1. Leni, děkuji! Bylas hodně blízko ... ale stejně se nakonec losovalo ;)

      Vymazat
  20. Milé dámy, děkuji za vššchny komentáře, vítězku vylosoval random.org pod vedením Aničky a to odpovídající číslo 8 - Renáta Vyk! Gratuluji! O výhru se, prosím, přihlaš u děvčat v PA. A jestli Vás to zajímá, správná odpověď je někde klem 6 ... jsme (i scrapově) mladý tým ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 64 ... :D chybička se vloudila

      Vymazat
    2. Super!!! Moooc děkuji, udělali jste mi velkou radost! :-)

      Vymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Papercards.cz challenge 81

Ahoj, meteorologové prý doporučili nevycházet tento víkend z domova ... tak co zpestřit si "nudu" tvořením? Na blogu Irisky se dnes objeví paletka, jste zvědavé? Trochu napovím svým přáním - snažila jsem se držet jí hodně věrně. Tak přemýšlejte, vytahujte barvičky, papíry a razítka a určitě si nenechte ujít inspiraci od dalších dam z DT, kterou Iriska zveřejní na své blogu. Na přání jsem použila výřez mandaly od Alexandry Renke a i její negativ - barvou jsem natřela rub šablony a projela v BS. Třásnička je domácí výroby. :) Přidáte se? Budeme moc rády, když nám pošlete své výtvory! Příjemné tvoření a krásný víkend, Jana

4enScrap Preview of the Summer 2020 collection Day 1

Hello! Are you ready for a journey? Then let us begin with the Traditionally, 4enScrap came up with wonderful material, so let us enjoy the first day of preview together. The great thing about this collection - besides its beauty and comlexity - is the fact, that a lot of material comes also in English version. Great news! Yay! For Day 1 I created 3 cards. The first one features fabulous Wild flowers stamp set with coordinating dies. The outline of the poppies is heatembossed with white embossing powder and coloured by watercolors. I used a phrase from the stamp set Enjoy  as sentiment and completed the bouquet by new Feuilles d´Eté  and some previous branches. Dots and beads are never a bad idea! For next card I used a beautiful stamp of a village from the Campagne set and again sentiments from Wild flowers and Enjoy sets. I chose not to color the stamp this time. Partialy because I am not so good in coloring but primarily because I think this way I let

Učebnice 4. ročník III.

 Ahoj, dnes tady mám poslední dávku inspirace z kategorie Učebnice.  Pro obě učebnice je společné použití starších papírů, které jsem sladila s novějšími šablonami. Do citronů jsem se zamilovala a protože jsem je zatím nestihla dostatečně využít, byla jsem ráda, že je umístím alespoň sem.  Matematika je můj i Ríšův nejmilejší předmět. Proto to srdíčko. Jinak jsem si s tímto obalem hrála tak, abych z dostupného materiálu vykouzlila matematickou tematiku. Matematici v naší rodině byli spokojeni. ;) Některé z použitých materiálů momentálně v eshopu bohužel nenajdete, tak sem dávám alespoň ty, které jsou momentálně dostupné.  A to je úplný letošní konec učebnic. Blíží se září, čas narozenin, takže užitný scrap bude pokračovat jiným směrem ;) Hezký zbytek prázdnin všem! Jana