Přeskočit na hlavní obsah

Mezinárodní den scrapbookingu 2018 - Blog Hop Papero amo


Krásný den!

Oslavujete? My ano a jsme rády, že jste s námi!

Z blogů děvčat, která jste navštívily přede mnou, víte, že se teď budu nejdřív vyjadřovat k design team battleCo vám mám říkat? Šílené to bylo! Ale my máme rády šílené věci! Sledujete můj vývoj po roce? ;) 

Fakt jsem se celou dobu bavila. Když Ani vyhlásila, že "letos budou hodné", šimralo mě něco vzadu v zadní jámě lební. Tak jasné, že když si složím balíček, abych měla možnost cokoliv si doplnit pomocí šablon a vodovek (pomůcky povoleny) v případě potřeby a dám do něj "pro jistotu" 5 abeced, tak že to tak jednoduché nebude. No prostě, já věděla, že se bude swapovat. ;) A také jsem tušila, co mi přijde výměnou. Nejvíc jsem se hrozila balíčku s jednorožcem, ale pak se ukázalo, že to by na mě byly velitelky ještě moc hodné. A to z 2 důvodů: jednak mi matroš dorazil asi o týden později, než jsem ho očekávala (možná nakonec dobře!), a pak MNĚ (!!!) přišlo toto:


Samozřejmě, že je to nádhera! Silvie by z něj udělala nějakou báječnost. Jenže já a kytky? Hmmm ... přemýšlela jsem, že kytky obejdu a použiji cokoliv jiného z balíčku.  ALE: žádný bílý papír! Žádná abeceda! Dokonce jsem zvažovala, že budu sešívat PL kartičky - jsou přece zezadu bílé ... ;)

To by ale z balíčku nesmělo vypadnout tohle:


A tak to teda ne! Budou kytky! :) A byly ...


Ještěže Anička a Adéla pořídily na workshopu s Flórou báječné fotky. Díky nim a tomuto kitu jsem totiž třeskutě aktuální. Využila jsem téměř 2 archy samolepících štítků - jsou báječné! Trochu jsem se hecla a použila i černý akrylový nápis, který se mi původně zdál hodně kontrastní (přemýšlela jsem, že ho zkusím přebarvit). 


Pobavilo mě, že jsem při zdobení vytáhla i zlaté kamínky, které jsem při vybalování balíčku okamžitě odsoudila jako "příliš štrasové" :D (Silvi, nezabij mě, mělas pravdu, k tomuto materiálu jsou dokonalé). Některé lístečky jsou vystřižené ze zelené PL kartičky. Většina kartiček pak padla na podlepování samolepek a fotek. Abych to shrnula, tento layout je můj i Silviin současně. A baví mě! Díky šéfkám - opravdu nic není nemožné!

✄ ✄ ✄

Mám-li vypíchnout svůj nejoblíbenější produkt PA, tak to nemožné je. Výjimka potvrzuje pravidlo.  ;) Mám je ráda všechny a používám je, kde se dá = všude. Ale když mám nyní vypíchnout něco konkrétního, tak to bude něco nového - aktuální Card kit - a také něco staršího - Černobílou kolekci.

Card kit se mi nejdřív líbil pro papíry, které obsahuje -  jsou proti tomu, s čím jsme pracovaly poslední měsíce, úplně jiné. Změna je život, že? Papírů mám dost, tak jsem si ho nejdřív neobjednala. Jenže pak Valika s Adélou prezentovaly na blogu svá boží přání vytvořená z tohoto kitu (tady a tu) - no, musela jsem ho mít! Nejste na tom stejně?

Nakonec jsem dřív než razítka použila právě ty papíry - a také pár zlatých samolepek. Na přáníčka ne, na ta ještě dojde, ale hodily se mi k jedné fotce z loňského léta ...


Doplnila jsem je úžasnými neutrálními kartičkami z kolekce Černobílá a Tahle chvíle. Z Černobílé jsem vyzobala spoustu ozdob a rozmístila je po jinak hodně jednoduchém layoutu. Černá samolepící abeceda je z předloňského únorového Creative kitu.


Brouček si o vystřižení říkal. Tečky jsem razítkovala jedním z novinkových velikonočních razítek. Miluji je! Buttonek je z kolekce Boys Fort od Pinkfresh studia a zelená kolečka jsem vyrazila WRMK raznicí. I když je určená na zpevňující kroužky do diářů, kupovala jsem ji především se záměrem používat kroužky na stránkách. Netradičních ozdob niky není dost, že? 


Už jste vzaly zelenou na milost? Já rozhodně!
Skvěle ladí se zlatou, ale i s modrou, ne? ;)


Nakonec stránka úplně minimalistická není ... ale já to takto teď mám.

✄ ✄ ✄

No a teď prý to nejhorší - guilty pleasures! To se přece neříká ;)


1. Hudební: asi bych se měla stydět za to, že hudbu teď obecně poslouchám málo, a když už, tak většinou v autě z rádia. Tedy, nejsou-li u toho mé děti, to pak, samozřejmě, jedou CD-éčka Tancuj, tancuj a Kolo, kolo, mlýnské a další podobná "klasická muzika". Ale když v autě jedu sama, vytáčím si volume doprava na maximum, abych si také mohla zpívat ... nikdo pak neslyší, jak hodně falešné to mé pění je.

2. Gastronomická: napadlo mě několik neřestí, ale většina není až tak výjimečná a všechno vám nemohu prozradit najednou! Dnes jsem si zrovna ověřila, jak moc mě baví občas něco uzobnout z talíře rodinným příslušníkům - speciálně manželovi, tomu to totiž pěkně leze na nervy a kouzelně se u toho vzteká. Já se pak kaji, ale příště zase neodolám ... nejlepší jsou poslední sousta!

3. Tvořící: hmmm ... v tvorbě je povoleno vše, ne? Ale asi by se mi mohlo uznat gesso - vlastně se za ně nestydím, ale momentálně tak extra nefrčí a já ho přesto sem-tam ráda vytáhnu a matlání si užiji. Ale všeho s mírou a vkusem, samozřejmě! :D

✄ ✄ ✄

Dobrá, dobrá, už nezdržuji, tadáááá ... dočetly jste až k soutěži!

"Vytvoř komentář k tomuto příspěvku - odpověz na otázku:

Kterou zahraniční značku zboží z našeho eshopu máš nejradši?

Ze všech komentářů, které budou obsahovat odpověď na otázku, v pondělí vylosujeme výherce POUKÁZKY  300 Kč NA NÁKUP NA WWW.PAPEROAMO.CZ (celkem hrajeme o 3000 Kč na všech zastávkách!)"

Teď už mi zbývá jen poděkovat za návštěvu a šup k Alče - kliknutím sem.

Hezký den!

Jana



9.5.2016 Update :)

Losování o výhru proběhlooooo .... a generátor vylosoval výherní číslo ...

 ... Hana S! Gratuluji! O výhru se přihlaš na e-mail atelier@paperoamo.cz.

J.


Komentáře

  1. Jani to jsou nádherné stránky! Ten mírný posun k většímu kontrastu a barevnosti Ti neuvěřitelně sluší :)) Konec je řečem: "já to jinak neumim " ! A zahraniční značka? Ulítávám na Crate Paper. Co provedu s tím pávem ale fakt netusim...:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani, pochvala od Tebe je jako pohlazení! Děkuji! A nebojím se, že s pávem nic nevymyslíš - to bys nebyla Ty! :)

      Vymazat
  2. Stránka je krásná a ty kytky jí moc sluší! Dobře,žes je použila :) A značka? Pinkfresh Studio ❤

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Péťo, děkuji! Chvíli to byl vnitřní boj ... ;)

      Vymazat
  3. Nádherné! A jelikož já jedu jen v diářování momentálně ,tak zahraniční značkou, kterou mám strašně ráda a sleduju ji i na instagramu třeba je Webster's Pages <3 Petra Pivoňková

    OdpovědětVymazat
  4. Absolútne nie moje farby, ale stránky sú dokonalé! Ujedanie manželovi z taniera poznám...on miluje vyprážaný syr s hranolkami a vždy mu ešte predtým, než začne jesť, zjem 3 hranolky (tie najväčšie samozrejme). No a najobľúbenejšia značka? Takú nemám. Vždy sa u niektorej nájdu papiere, ktoré prosto musím mať. Ale tak...pinkfresh, crate paper, pink paislee, webster's pages majú neodolateľné vzory a american crafts má krásne asi všetko :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ďakujem, Janinka! :) Ešteže tých mužov máme, čo? By sme museli kradnúť deťom a to je ešte menej pekné, nie? ;) ...

      Vymazat
  5. Jani, když jsme si předevčírem psaly, slíbila jsi mi, že se budeš snažit napsat super článek, ALE! Ty jsi napsala super super článek! ;-) moc jsem si zo počteníčko užila! A ty stránky heeeej! Co to jako je za krásu? Nepochopím nikdy, je to dokonalé! Promiň tolik vykřičníků! :-D užij si dovo-prodloužený víkend :-*
    Jo a Pinkfresh, to je jasný ;-)
    Peťa Procházková! :-D ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peťule, ale já neslibovala super článek! To je z kategorie - neumím ;) Nicméně moc děkuji za pochvalu, jsem ráda, že se stránky líbí i ostatním.

      Vymazat
  6. S těma květinami, je to krásná stránka :) Za mě pomůcky na tvoření od Tonic Studios.

    OdpovědětVymazat
  7. Jako prostě paráda! Měla jsem vlastně dost podobný plán... akorát ty kytky by byly větší a více. Ale poprala jsi se s tím dokonale!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dikas, a ty jsi navrhla dokonalé štítky, víš to? Docela dost se toho na ně vejde ;)

      Vymazat
  8. Z tohohle balíčku bych šla skákat z okna, asi tak z 10. patra :-) A tak obdivuji vytvořenou stránku o to více! A ta spodní s tím chrobáčikem je uplně D.O.K.O.N.A.L.Á. Miluji takto přehledné, vyladěné stránky!

    Oblíbená značka: Pinkfresh + Crate paper
    Lenka Knapová

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, moc děkuji! Jsem ráda, že se někomu líbí i Chrobáčik ;) Skákat mě ani nenapadlo ... ale tak ve skupině DT jsme si na FB docela užily různého vzájmeného hecování a tak ... byla to skvělá zábava a nakonec mi ani ty kytky nevadily. ;)

      Vymazat
  9. Úžasné stránky! Ty by si vytvorila nádherné stránky asi zo všetkého :-) Kedysi bol pre mňa top značka Simple Stories (v PA asi nie moc obľúbená) a ich Snap albumy sú pre mňa stále najlepší dovolenkový formát. Teraz asi Pinkfresh studio, ale vždy sa objaví niečo úžasné aj u ostatných.
    Andrea Trokanová

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Andrejka, ďakujem veľmi pekne. Musím povedať, že mne tvoje stránky chýbajú :)

      Vymazat
  10. neviem, či len jednu :D kupujem rada viaceré, najčastejšie asi veci od Paige Evans

    OdpovědětVymazat
  11. Tak to je těžká otázka. Musela jsem prohlédnout zásoby, čeho mám nejvíce, protože podle značek nevybírám. Vypadá to na ale přímo na PAPERO AMO. Mám ráda české výseky a hlášky, těm anglickým se spíše vyhýbám, protože tvořím převážně pro starší členy rodiny.

    OdpovědětVymazat
  12. HEIDI SWAPP, ECHO PARK PAPER, HEIDI SWAPP, MY MIND´S EYE, ranger, LAWN FAWN

    OdpovědětVymazat
  13. Jani, u tebe by vznikla stránka krásna z jakéhokoliv materiálu. Takže kytky v tvém podání - božííí.
    Prozraď mi jak píšeš text na takové pidi štítečky?

    A co se týká otázky, tak zahraniční značka miluji Doodlebug a Simple stories.
    Verča Sembolová

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, děkuji moc! Myslím, že s challengí, jakou měly šéfky, bych se jen tak nepoprala ...
      Na štítky tisknu v tiskárně - konkrétně tady jsem využila, že mi tiskárna bere velikost papíru 10x15 cm. Ve Wordu jsem to připravila, přemeřila a nařádkovala, pak zkušebně vytiskla na šmírák a když jsem byla spokojená, tiskla jsem na samolepkový arch vcelku. Je ale důležité nastavit si kvalitu papíru na Glossy, jinak se inkoust rozmazává.
      Když tisknu jen jeden štítek, tak tisknu rovnou na šmírá a štítek na něj pak přidělám washi páskou tak, aby byl štítek na místě, kde budu tisknout, no a pak projedu znova ... snad jsem to vysvětlila pochopitelně. Chvílemi je to trochu piplačka, ale jelikož jsem detailista, tak mi to za to stojí. ;)

      Vymazat
  14. Další krásné stránky.
    Za mě určitě Pinkfresh Studio.

    OdpovědětVymazat
  15. Jani, Ty jedes! Krasa!

    Značka: asi Crate paper :)

    OdpovědětVymazat
  16. Opět naprostá nádhera! Hrozně se mi líbí Pink Paislee, ale zatím nic nemám, budu se nad sebou muset zamyslet :D

    OdpovědětVymazat
  17. Jani, stránka se Ti moc povedla. Krása!
    Mám ráda více značek, ale hodně se mi líbí Pinkfresh Studio.

    OdpovědětVymazat
  18. Jani bozi bozi bozi:-) a to ujištění od manžela tak to je fakt prca😂

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsi zlato ... a jj, co se škádlívá, to se rádo mívá, ne? ;)

      Vymazat
  19. Waw,pekna kreativita...vela roznych znaciek,vzdy si viem vybrat...naj asi create paper,paige evans.Lenka Pravdova

    OdpovědětVymazat
  20. Ježiš skoro všetky značky, poslednou dobou ac a kolekcie od shimelle

    OdpovědětVymazat
  21. Jani mooc hezke! To jsi ani necekala,ze.
    Nejradeji asi razitka od Lawn Fawn.

    OdpovědětVymazat
  22. Úžasné stránky:)

    Podle značek si až tak nevybírám, ale když musím jednu...ECHO PARK PAPER.

    OdpovědětVymazat
  23. Na tohle se mi fakt špatně odpovídá, protože se to liší kolekce od kolekce, i když to je od stejné značky. A obvykle se mi líbí to, co nesedí většině - kupříkladu zelená :D. Ale ze všeho nejradši mám vaše kity, kde je pokaždé něco jiného a vždycky je to nová výzva. To mě na tom baví... :)

    OdpovědětVymazat
  24. Krásné stránky a ty různé detaily, skvost pro oči.
    Ze zahraničních značek bych vybrala Simple Stories, od kterých mám většinu alb.

    OdpovědětVymazat
  25. Krásné stránky a ze značek Pinkfresh Studio

    OdpovědětVymazat
  26. Vzhledem k tomu, že začínm, moc zkušeností se zahraničními značkami nemám. Zatím ulítávám hlavně na českých od PA. Ale co jsem tak viděla, zaujalo mě Simple Stories a Becky Higgins.

    OdpovědětVymazat
  27. Nepřekonatelné TVOJE TVOŘENÍ, JANI👍😉
    Tvořím převážně z materiálu PA a české popisky jsem si moc od vás oblíbila

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale jdi, Irenko! Děkuji a za PA děkuji za tvé nadšení!

      Vymazat
  28. No já prostě miluju Pinkfresh a vše od nich!!! ❤️

    OdpovědětVymazat
  29. Jani perfektné stránky. Obidve a ta kytickova je uuuplne mega 👍😉 no a ja milujem materiály od Paperoamo samozrejme a potom Pink fresh tým sa väčšinou nedá odolať 😊

    OdpovědětVymazat
  30. Jani TY TO PROSTĚ UMÍŠ !! Nádherné stránky, i z "prdu" by jsi udělala NĚCO. Prostě paráda. A já mám moc ráda Pinkfresh studio, vše od nich co bylo v nabídce, nejenom PA, byla prostě pecka!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jarušo, ty jsi prostě poklad! Děkuji! :)

      Vymazat
    2. Jaruško :) Promiň, někdy mám prsty hoooodně nešikovné :D

      Vymazat
  31. Stránka je luxusni.
    Za me he to pinkfresh a cratepaper

    OdpovědětVymazat
  32. Obdivuji, jak z provtního počátečního šoku nad materiálem, dokážete všechny vytvořit nakonec tak dokonalá díla. ze zahraničního mat. mě napadá je n pinkfresh, já miluji české materiály z dílny PA.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Msuí se to brát hodně s nadhledem, Péťo! Milujeme papír - vlastně jakýkoliv, ne? ;) Děkuji za všechny!

      Vymazat
  33. Stránka do challenge ha famózní,co taky jiného od tebe čekat a ta druhá z přáníčkového kitu taky super.Nejraději mám pink paislee nebo pebless.Moc se mi líbí i papiry od cocoa vanilla studio,ale ty holky neberou,takže tak.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, moc děkuji! Mám radost, že se ti líbí obě ;)

      Vymazat
  34. Jani, jsi proste uzasna, dokazes udelat dokonalost ze vseho. Miluju Tvou praci a jinak uz to nebude!
    A oblibena znacka? Jednoznacne Pinkfresh!
    Mirka Berešiková

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mirko, stejně já obdivuji tebe! Moc děkuji za vlídná slova!

      Vymazat
  35. Pinkfresh studio, zvlášť kolekce Escape the ordinary, která přišla na svět dřív, než jsem objevila scrapbook a unikla mi..

    OdpovědětVymazat
  36. Ta poslední stránka z oblíbených produktů ta je prostě nejlepší :) A značky, těžké rozhodování mezi Crate Paper a Pinkfresh Studio ale asi Crate Paper vítězí

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, já ji mám také mnohem raději, ale pssst ;) Moc díky!

      Vymazat
  37. JAni ta stránka je doslova a do písmene úžasná. Úplně jsi mi vyrazila dech.
    No a značka? poslední dobou asi Pinkfresh studio.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šárko, já moc děkuji! Jsem ráda, že se ti líbí :)

      Vymazat
  38. Pinkfresh studio a Heidi Swap, u mě prostě barvy přímo pro mě, ačkoli na růžovou jinak nejsem tak u nich i ta dostává jiný grády :)

    Jinak stránka super a ty černobílé fotky sedí jak pr... na hrnec :) <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, Alčo! Ono by to ani jinak než ČB nešlo, ač mi bylo líto, že tak naší velké Anč přebarvím její kouzelné rudé punčochy! ;)

      Vymazat
  39. Opet nadherna stranka, ty cernobile fotky k tomu krasne pasuji... jinak mam rada pinkfresh studio, pomucky a alba WRMK a diare Webstres pages

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Leono! :) A jj, pomůcky od WRMK jsou boží! Všechno ostatní, samo, také ;) ...

      Vymazat
  40. Perfektní stránka, fakt dokonalost sama! No a těžké vybrat, ale takhle od boku asi Pinkfresh a Webster´s pages.

    OdpovědětVymazat
  41. Wow. Čekala jsem, ze to bude hodne sladké... líbí se mi alternativní využití věci, které by mě vůbec nenapadlo použit takhle jinak!

    Mám moc rada tvoritka od we’re memory keepers.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Bětko! Jen teda nevím, jestli to moc sladké je, či nikoliv? :) Já totiž můžu sláďory jen ke snědení, těch může být, samozřejmě, celkem hodně, ale na papíře moc nee ;)

      Vymazat
  42. Perfektní stránka!
    Zbožňuji Echo park a pomůcky jednoznačně od WRMK.

    OdpovědětVymazat
  43. VÍTĚZEM SE STÁVÁ č. 24 (HANA S.). Gratulujeme ♥ O výhru se prosím přihlas na email atelier@paperoamo.cz
    Děkujeme všem za skvělé komentáře a těšíme se na další rok!

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Papercards.cz challenge 81

Ahoj, meteorologové prý doporučili nevycházet tento víkend z domova ... tak co zpestřit si "nudu" tvořením? Na blogu Irisky se dnes objeví paletka, jste zvědavé? Trochu napovím svým přáním - snažila jsem se držet jí hodně věrně. Tak přemýšlejte, vytahujte barvičky, papíry a razítka a určitě si nenechte ujít inspiraci od dalších dam z DT, kterou Iriska zveřejní na své blogu. Na přání jsem použila výřez mandaly od Alexandry Renke a i její negativ - barvou jsem natřela rub šablony a projela v BS. Třásnička je domácí výroby. :) Přidáte se? Budeme moc rády, když nám pošlete své výtvory! Příjemné tvoření a krásný víkend, Jana

4enScrap Preview of the Summer 2020 collection Day 1

Hello! Are you ready for a journey? Then let us begin with the Traditionally, 4enScrap came up with wonderful material, so let us enjoy the first day of preview together. The great thing about this collection - besides its beauty and comlexity - is the fact, that a lot of material comes also in English version. Great news! Yay! For Day 1 I created 3 cards. The first one features fabulous Wild flowers stamp set with coordinating dies. The outline of the poppies is heatembossed with white embossing powder and coloured by watercolors. I used a phrase from the stamp set Enjoy  as sentiment and completed the bouquet by new Feuilles d´Eté  and some previous branches. Dots and beads are never a bad idea! For next card I used a beautiful stamp of a village from the Campagne set and again sentiments from Wild flowers and Enjoy sets. I chose not to color the stamp this time. Partialy because I am not so good in coloring but primarily because I think this way I let

Učebnice 4. ročník III.

 Ahoj, dnes tady mám poslední dávku inspirace z kategorie Učebnice.  Pro obě učebnice je společné použití starších papírů, které jsem sladila s novějšími šablonami. Do citronů jsem se zamilovala a protože jsem je zatím nestihla dostatečně využít, byla jsem ráda, že je umístím alespoň sem.  Matematika je můj i Ríšův nejmilejší předmět. Proto to srdíčko. Jinak jsem si s tímto obalem hrála tak, abych z dostupného materiálu vykouzlila matematickou tematiku. Matematici v naší rodině byli spokojeni. ;) Některé z použitých materiálů momentálně v eshopu bohužel nenajdete, tak sem dávám alespoň ty, které jsou momentálně dostupné.  A to je úplný letošní konec učebnic. Blíží se září, čas narozenin, takže užitný scrap bude pokračovat jiným směrem ;) Hezký zbytek prázdnin všem! Jana