Přeskočit na hlavní obsah

4enScrap Preview of the Summer 2020 collection Day 3

Hello!

Hope you had a wonderful weekend! I certainly did and those of you that came to my blog again and commented made it even better! Thank you!


Today it is my pleasure to present 4 cards I created using just another gorgeous portion of stamps and dies by 4enScrap - this time let me take you to Antique Greece with dies Colonne et CiePapyrus and Bordure Zig-Zag, and stamp sets Antiquité and Antiquité No. 2 (with coordinating dies).

With Antiquité stamps, I didn´t know what to start with first- they are so inspiring and I just loved all the stamps and patterns.


The little amphora got my heart. I made a little still life with it using also a column and a branch of papyrus. Thinking about Greece, gold somehow came to my mind and there was the color scheme! :)


Gold zig-zag bordure made me happy. To give the card a bit more texture, I heatembossed a stamped stain with gold embossing powder.

Next, I had to try out a composition using the great circular stamps with ancient greek patterns and the bluebells.


Somehow, I saw them blue ... so the card is in blue and yellow combo. Love how the former vine leaves coordinae with the greak theme.


Of course, I couldn´t ignore the cutest Greeks by Cathy, which come in Duo set od stemp and dies.





But there are oh so many possibilities with these products.

I couldn´t resist creating another little cluster with a black ampersand and gold bluebells with papyrus ... a very clean and simple card. My style, huh? ;)



I guess, I got a bit swept away. Hope you love this collection as much as I and the Pink Ladies Team. I bet you do, when you see what the Cathy, Australe, Eva, Fati, Mary and Sandelsa have prepared! Have a nice day and see you tomorrow!

Thank you for your visit. And don´t forget - leave a comment at Eva´s and Sandelsa´s blog to play for a prize!

Jana

Komentáře

  1. Waouh that's so beautiful. I'm in love with the colors ! Xoxo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thanks, I am glad you like them! Thought it would be nice to add some color from time to time ... ;)

      Vymazat
  2. tes cartes sont superbes de simplicité et leur côté épuré me séduit vraiment beau combo de noir/or/ jaune !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Merci beaucoup pour les belles paroles! J'adore quand les choses sont simples ... mais je peux aussi admirer la sophistication - je ne peux tout simplement pas la créer. ;)

      Vymazat
  3. Oh Jana this is so beautiful, I love them all ! XOXO ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. You angel! I love yours! Can´t wait to go through your blog and enjoy them again - not in a hurry! ;)

      Vymazat
  4. Another set of perfectly beautiful CAS cards!!!
    Those are so delicate and elegant! I’m in love! 😉
    Hugs, Estelle TBT xxx

    OdpovědětVymazat
  5. De très belles cartes!!!!! Bravo
    Belle soirée

    OdpovědětVymazat
  6. Your cards are so beautiful! I like all of them and I don't know which one to choose! Pefect , no one asks me to choose! ;-) XO

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) But I would love to hear which one you´d choose! ;)
      Thank you, lovely lady! I really appreciate it!

      Vymazat
  7. Love your cards so much Jana !! The last one is fabulous !
    Bye

    OdpovědětVymazat
  8. Wahouuuuu your cards are georgous!

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Učebnice 4. ročník III.

 Ahoj, dnes tady mám poslední dávku inspirace z kategorie Učebnice.  Pro obě učebnice je společné použití starších papírů, které jsem sladila s novějšími šablonami. Do citronů jsem se zamilovala a protože jsem je zatím nestihla dostatečně využít, byla jsem ráda, že je umístím alespoň sem.  Matematika je můj i Ríšův nejmilejší předmět. Proto to srdíčko. Jinak jsem si s tímto obalem hrála tak, abych z dostupného materiálu vykouzlila matematickou tematiku. Matematici v naší rodině byli spokojeni. ;) Některé z použitých materiálů momentálně v eshopu bohužel nenajdete, tak sem dávám alespoň ty, které jsou momentálně dostupné.  A to je úplný letošní konec učebnic. Blíží se září, čas narozenin, takže užitný scrap bude pokračovat jiným směrem ;) Hezký zbytek prázdnin všem! Jana

Papercards.cz challenge 81

Ahoj, meteorologové prý doporučili nevycházet tento víkend z domova ... tak co zpestřit si "nudu" tvořením? Na blogu Irisky se dnes objeví paletka, jste zvědavé? Trochu napovím svým přáním - snažila jsem se držet jí hodně věrně. Tak přemýšlejte, vytahujte barvičky, papíry a razítka a určitě si nenechte ujít inspiraci od dalších dam z DT, kterou Iriska zveřejní na své blogu. Na přání jsem použila výřez mandaly od Alexandry Renke a i její negativ - barvou jsem natřela rub šablony a projela v BS. Třásnička je domácí výroby. :) Přidáte se? Budeme moc rády, když nám pošlete své výtvory! Příjemné tvoření a krásný víkend, Jana

Učebnice 4. ročník I.

 Ahoj, omlouvám se, že jsem dlouho mlčela, život zrychlil a už to tolik nestíhám. Chci si sem ale uložit nové obaly na učebnice pro příští rok. Syn už bude ve 4. ročníku a trochu jsem se obávala, že mi řekne, že už je nechce, ale zatím jsem se bála zbytečně. Však ono to přijde! Ale mezitím mi snad doroste dcera. Fakt by mi to chybělo.  Loňské učebnice pod plastovými obaly vydržely bez problémů. Takže nemám strach, že ta práce vyjde vniveč během týdne. A i kdyby, i tak mě to bavilo. Tyhle učebnice bych jako holka byla ráda měla takto obalené a tak si vlastně plním své sny.  Dnes  první várka - Angličtina a Vlastivěda (hodí se barevně, jiný důvod tato kombinace nemá ;) ). Ten klobouček tam musel být! Když Vlastivěda, tak vlastenecké barvy. A krásný folklorní vzor z nedávné Renke kolekce Floral Folk Art. Já ji miluji a moc doufám, že ještě budu mít čas vrátit se k ní! Veškerý použitá materiál je z e-shopu Alexandry Renke a kdyby jste po něčem toužili, stačí prokliknout obrázek, propojila