Přeskočit na hlavní obsah

Jedna srdcovka

Ahoj,

dnes tady mám jednu srdeční záležitost. Takovou velmi jednoduchou, pro radost.

Na prosincový Creative kit Papero amo jsem sáhla až v lednu, loňské kity od září jaksi čekají, kdy na ně zbude čas ... Ale pod vlivem krásné stránky Janči Vítové jsem ho vytáhla a ... rozřezala jsem ho do PL. :-) Naštěstí byly papíry nejen vánoční, protože já z něj mám 2. lednový týden.



V tom týdnu jsem měla sérii technicky nepříliš skvělých fotek, které jsem ale v albu chtěla mít (protože naše holčička je prostě úžasná!) a tak bylo jasné, že budu dodělávat protilehlou stránku.

Při výběru fotek jsem opět liftla Jančiny nápady a nakolážovala si několik malých fotek, které jsem pak podložila dalším papírem z kitu, přidala pár kytiček vystřižených ze zbytku papíru použitého na PL straně a pár mých oblíbených větviček ... a vlastně je to všechno. Všimněte si toho hnědého puntíkatého papíru - ten jsem spotřebovala téměř celý - měla jsem jen 15x15 a brala bych další 30-tku, protože je z celé kolekce nejúžasnější! :-)



Je to taková super simple stránka, ale přiznávám, že jsem celý večer střídavě přidávala a ubírala kytky, než jsem se je přinutila nalepit :-) Místo cákanců jsou dírky - něco mi tam chybělo. Barvy se mi vyndávat nechtělo a taky jsem už dlouho "nedírkovala". Podlepené jsou opět zbytky růžového papíru s puntíky ... Tahle stránka je tedy opravdu ze zbytků. ;-)


Použitý materiál: papíry a výsek Creative Kit Papero amo Prosinec 2016, šablony Simply Graphic, 4enScrap

A můžu se vrhnout na další kit a pořádně ho rozcupovat. Je nádherný - těšíte se na něj?

Krásný den a scrapu zdar!

Jana

P.S. Nakonec jsem z kitu použila zcela jiné papíry, než na které jsem si myslela při jeho vybalování. Také to tak máte? ;-)


Komentáře

  1. Teda Jani, já to balím! Máš to dokonalýýý!!! čím dál lepší. Miluju, jak dokážeš krásně kity použít na PL. Ty výrazné papíry by mě vůbec nenapadlo do kapes použít a přitom to vypadá naprosto skvěle! No a ta stránka..wooow! Začínám Ti závidět tu holčičku kvůli papírům :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Janíííí, nebal, však si ji časem také pořídíš! ;-) Děkuji a děkuji - za inspiraci. ;-)

      Vymazat
  2. Janičko, nádhera veliká! Dírkování na stránce vypadá skvostně, krásně stránku oživí a doplní :-) Ještě se musím podívat, co to máš z šablony, vůbec je neznám. Jak jsi je objednávala?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jitunko, moc děkuji! :-) Dírkování mně fakt vzalo :-) Šablony objednávám přímo z e-shopů, jsou tady prokliky, kdyby jsi se chtěla podívat.

      Vymazat
  3. Jani, Ty to vždycky dovedeš k úplné dokonalosti. Nic nechybí a nic nepřebývá, dokonale všechno ladí. Ty šablonky jsou skvělé, už jsem taky zhřešila. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, to mám radost - uvidíš, že budeš mít taky! :-) Jsou skvělé, ale jsou návykové ... ;-) A moc děkuji. Mám radost, že s líbí i někomu jinému než mně.

      Vymazat
    2. Jsou na cestě z obou obchodů, moc se těším. :-)

      Vymazat
    3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    4. Holky a neviete ci posielajú aj na Slovensko a koľko stojí poštovné?? Ja som to tam nejak nevedela nájsť a určite by som si nieco povyberala ;-)

      Vymazat
    5. Ivi, na webe to nezistím, lebo som registrovaná a tak automaticky hádže ČR. V zozname Slovensko nemajú, ale nemyslím si, že by bol problém, skús im napísť e-mail, anglicky sa dá dobre dohovoriť. A keby to nešlo, možem Ti objednať a poslať cez našich, alebo cez Didi ... ale trvalo by to dlhšie.

      Vymazat
  4. Jani kraaaasa. Tie tvoje stranky sú vždy tak krásne prepracovane a zladene.Si veľký talent. Proste paraaada 😉😊

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivka, ďakujem. Je to radosť, ale vždy ma potěší, keď sa páči aj ostatným. Ale to isto poznáš, lebo Tvoje stránky sú úžasné! :-)

      Vymazat

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Papercards.cz challenge 81

Ahoj, meteorologové prý doporučili nevycházet tento víkend z domova ... tak co zpestřit si "nudu" tvořením? Na blogu Irisky se dnes objeví paletka, jste zvědavé? Trochu napovím svým přáním - snažila jsem se držet jí hodně věrně. Tak přemýšlejte, vytahujte barvičky, papíry a razítka a určitě si nenechte ujít inspiraci od dalších dam z DT, kterou Iriska zveřejní na své blogu. Na přání jsem použila výřez mandaly od Alexandry Renke a i její negativ - barvou jsem natřela rub šablony a projela v BS. Třásnička je domácí výroby. :) Přidáte se? Budeme moc rády, když nám pošlete své výtvory! Příjemné tvoření a krásný víkend, Jana

4enScrap Preview of the Summer 2020 collection Day 1

Hello! Are you ready for a journey? Then let us begin with the Traditionally, 4enScrap came up with wonderful material, so let us enjoy the first day of preview together. The great thing about this collection - besides its beauty and comlexity - is the fact, that a lot of material comes also in English version. Great news! Yay! For Day 1 I created 3 cards. The first one features fabulous Wild flowers stamp set with coordinating dies. The outline of the poppies is heatembossed with white embossing powder and coloured by watercolors. I used a phrase from the stamp set Enjoy  as sentiment and completed the bouquet by new Feuilles d´Eté  and some previous branches. Dots and beads are never a bad idea! For next card I used a beautiful stamp of a village from the Campagne set and again sentiments from Wild flowers and Enjoy sets. I chose not to color the stamp this time. Partialy because I am not so good in coloring but primarily because I think this way I let

Učebnice 4. ročník III.

 Ahoj, dnes tady mám poslední dávku inspirace z kategorie Učebnice.  Pro obě učebnice je společné použití starších papírů, které jsem sladila s novějšími šablonami. Do citronů jsem se zamilovala a protože jsem je zatím nestihla dostatečně využít, byla jsem ráda, že je umístím alespoň sem.  Matematika je můj i Ríšův nejmilejší předmět. Proto to srdíčko. Jinak jsem si s tímto obalem hrála tak, abych z dostupného materiálu vykouzlila matematickou tematiku. Matematici v naší rodině byli spokojeni. ;) Některé z použitých materiálů momentálně v eshopu bohužel nenajdete, tak sem dávám alespoň ty, které jsou momentálně dostupné.  A to je úplný letošní konec učebnic. Blíží se září, čas narozenin, takže užitný scrap bude pokračovat jiným směrem ;) Hezký zbytek prázdnin všem! Jana